Steaua, invinsa de Astra. Reghecampf: "Suntem prea naivi in anumite momente, nu se poate sa ratezi cu poarta goala"
Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Laurentiu Reghecampf, a declarat, duminica seara, dupa infrangerea din meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-1, ca jucatorii sai sunt prea naivi in anumite momente si a precizat ca nu se poate sa ratezi cu poarta goala.
"E dureros ca am pierdut un meci intr-o asemenea maniera.
Nu se poate sa ratezi cu poarta goala, sa luam gol pe contraatac dupa ce aveam faza 5 contra 3. Noi jucam, pasam, avem multe ocazii, dar nu marcam. Primim goluri usor, Enache il pierde pe Budescu, apoi il ajunge si ii lasa dreptul, centrul terenului. Sunt lucruri pe care trebuie sa le gandeasca mult mai bine. Suntem prea naivi in anumite momente. Dupa primele minute am facut niste schimbari in echipa pentru ca trebuia sa avem mai multa dinamica, l-am trimis pe Popescu la mjloc. Dar nu putem face nimic daca nu marcam nici dintr-un metru. Boldrin n-a fost azi in joc si am fost obligati sa facem schimbari. Nici Moke n-a fost la nivelul lui. Totul se va juca in play-off, trebuie sa fim pe primele locuri pana atunci", a spus Reghecampf, conform dolce-sport.ro.
Echipa Steaua Bucuresti a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia Astra Giurgiu, intr-un meci din etapa a XX-a in care a jucat in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Gabriel Tamas in minutul 86 si in care Constantin Budescu a marcat la
ultima faza.
Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Budescu, in minutul 90+3, cu un sut de la 12 metri, dupa ce a primit o pasa de la Teixeira si l-a driblat pe Enache.
in minutul 84, fundasul stelist Gabriel Tamas a primit al doilea cartonas galben pentru un fault asupra lui Teixeira si a fost eliminat de arbitrul Radu Petrescu.

Nu se poate sa ratezi cu poarta goala, sa luam gol pe contraatac dupa ce aveam faza 5 contra 3. Noi jucam, pasam, avem multe ocazii, dar nu marcam. Primim goluri usor, Enache il pierde pe Budescu, apoi il ajunge si ii lasa dreptul, centrul terenului. Sunt lucruri pe care trebuie sa le gandeasca mult mai bine. Suntem prea naivi in anumite momente. Dupa primele minute am facut niste schimbari in echipa pentru ca trebuia sa avem mai multa dinamica, l-am trimis pe Popescu la mjloc.

Dar nu putem face nimic daca nu marcam nici dintr-un metru. Boldrin n-a fost azi in joc si am fost obligati sa facem schimbari. Nici Moke n-a fost la nivelul lui. Totul se va juca in play-off, trebuie sa fim pe primele locuri pana atunci", a spus Reghecampf, conform dolce-sport.ro.
Echipa Steaua Bucuresti a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia Astra Giurgiu, intr-un meci din etapa a XX-a in care a jucat in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Gabriel Tamas in minutul 86 si in care Constantin Budescu a marcat la ultima faza.

Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Budescu, in minutul 90+3, cu un sut de la 12 metri, dupa ce a primit o pasa de la Teixeira si l-a driblat pe Enache.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

in minutul 84, fundasul stelist Gabriel Tamas a primit al doilea cartonas galben pentru un fault asupra lui Teixeira si a fost eliminat de arbitrul Radu Petrescu.

 

 

News.ro

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

 


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si