Înscrierile de anul acesta pentru admiterea în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București au avut loc în perioada 28 iunie – 11 iulie în sesiunea de admitere iunie – septembrie 2021. Astfel 755 de locuri au fost scoase la concurs.

Calendar Admitere Academia de Poliţie 2021. Astfel cei care au  întrunit condițiile și criteriile prevăzute în legislație  s-au putut înscrie pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie 2021 până la data de 11 iulie.

Subiecte Admitere Academia de Poliţie: Cum arată grilele pentru Română, Engleză şi Istorie?

Calendar Admitere Academia de Poliţie 2021. Totodată, proba sportivă și cea scrisă vor fi în august, iar examinarea medicală la finalul lunii august, începutul lunii septembrie.

Astfel, candidații vor primi calificativul admis/respins, în data de 22 septembrie. Cei admiși la testarea sportivă pot participa la proba de evaluare a cunoștințelor – testarea scrisă.

Subiecte Admitere Academia de Poliţie: Cum arată grilele pentru Română, Engleză şi Istorie?
Subiecte Admitere Academia de Poliţie: Cum arată grilele pentru Română, Engleză şi Istorie?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Rezultate admitere Politehnică 2021: Verifică online dacă ai fost admis la facultate!

Candidații pot consulta subiectele la Română, Engleză şi Istorie de la examenul de admitere din anii anteriori pe site-ul oficial al instituției Academia de Poliție, aici: academiadepolitie.ro/root/studii/admitere/subiecte .

Regulamentul actualizat al admiterii la Academia de Poliție publicat pe siteul instituției poate fi consultat aici:  REGULAMENT Admitere Academia de Poliție 2021.

Pentru a putea susține probele de admitere, candidații vor avea asupra lor cartea de identitate/pașaportul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rezultatele obținute de candidați se centralizează la Academia de Poliție și se afișează pe site, în ordinea mediilor obținute la proba de evaluare a cunoștințelor.

Subiecte Admitere Academia de Poliţie: Cum arată grilele pentru Română, Engleză şi Istorie?
Subiecte Admitere Academia de Poliţie: Cum arată grilele pentru Română, Engleză şi Istorie?

Citeste si: Admitere medicină 2021: Subiecte şi grile la UMF Carol Davila Bucureşti, UMF Iaşi, UMF Cluj, UMF Braşov, UMF Craiova, UMF Sibiu şi UMF Târgu Mureş

Calendarul admitere Academia de Poliție 2021

Înscrierea candidaților la unitățile de recrutare:

12-16 iulie 2021: depunerea cererilor tip de înscriere

12-21 iulie 2021: depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare

până la data de 25 iulie 2021: examinarea psihologică

1-4 august 2021: procesarea informațiilor și repartizarea computerizată a candidaților pe centre zonale de selecție, la nivelul Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”

7-12 august 2021: proba de evaluare a performanței fizice și afișarea rezultatelor

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

13 august 2021: afişarea listei candidaţilor pentru susţinerea probelor scrise şi repartiţia acestora pe serii de concurs

14-15 august 2021: probele scrise

17-18 august 2021: afișarea rezultatelor privizorii la probele scrise

19-20 august 2021: depunerea contestaţiilor la probele scrise – exclusiv online la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”

23 august – 11 septembrie 2021: examinarea medicală, inclusiv soluționarea contestațiilor; candidații cuprinși în listele provizorii în categoria celor care au promovat proba scrisă după soluționarea contestațiilor se vor prezenta la unitățile de recrutare în vederea întocmirii fișei medicale; transmiterea de către unitățile de recrutare a concluziilor examinării medicale

12-13 septembrie 2021: afișarea rezultatelor definitive ale candidaților declarați ”ADMIS”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si