Nu se știe exact de ce bătrânul a scăpat mașina de sub control, însă cert este că a spulberat-o pe româncă și a lovit alte patru vehicule. Fiul ei a scăpat cu viață, fără nici o rană, iar ea a murit pe loc. Accidentul a avut loc în Italia, districtul Montalbano.

Băiețelul, în lacrimi lângă mamă

Ucisă pe trotuar în timp ce era cu fiul de mână. Este povestea șocantă a unei românce ucise de un italian de 80 de ani

Citeste si: Femeie atacată de urs în judeţul Hunedoara

Carmen Manuela, în vârstă de 37 de ani, a fost spulberată de șoferul în vârstă de 80 de ani, care se afla la volanul unui SUV, scrie newsrimiti.it.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânăra mergea pe trotuar, regulamentar, de mână cu fiul ei, în vârstă de 6 ani, când a fost lovită în plin de mașină. Acesta a mai lovit alte mașini parcate, înainte de a se opri. Tânăra mămică a pierit chiar sub ochii băiețelului său, care din fericire a scăpat fără nici o julitură.

Citeste si: Băiatul regretatului afacerist Nae Nicolae a împlinit 7 ani! Vezi cum arată azi Serghei FOTO

Ucisă pe trotuar în timp ce era cu fiul de mână

Imaginile au fost sfâșietoare, pentru că băiețelul a rămas plângă lângă corpul neînsuflețit al mamei sale, care a fost acoperit cu un cearceaf alb, până la sosirea medicilor de pe ambulanță. În prezent, șoferul în vârstă de 80 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor din culpă.

Citeste si: Monica Melencu a povestit cum își trecea ficele granița ilegal

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si