Certurile, discutiile aprinse si reprosurile sunt inevitabile in orice relatie. Este si cazul acestor parteneri care formeaza o familie de aproape 5 ani si pe care o sa ii numim Ioana si Andrei. Dupa ce a venit pe lume copilul lor, cei doi au simtit ca se distanteaza, desi locuiau in aceeasi casa.

"Simteam ca ma sacrific pentru familie, luptam sa aduc bani in casa, sa nu le lipseasca nimic, dar sotia era tot timpul nemultumita, inchisa in sine, nu mai comunica.",

spune el, in timp ce ea era de alta parere. "El credea ca aducand mai multi bani in casa imi acopera toate nevoile, dar eu aveam nevoie de el."

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un an a trecut pana cand amandoi au realizat ca au o problema si au acceptat sa ceara ajutorul unui specialist in terapia de cuplu.

"Ei constata ca problemele sunt mult mai in spate si ca problemele au inceput mult mai de demult si asta ii ajuta cumva sa recladeasca relatia, s-o repuna pe picioare.", ne explica psihoterapeutul.

Dupa mai bine de 4 luni de terapie, partenerii au reusit sa isi rezolve problemele de cuplu, iar acum sunt din nou fericiti si zambesc.

Insa desi numarul celor care ajuns in cabinetele psihoterapeutilor este in crestere, multi se jeneaza sa discute despre acest subiect.

"Barbatii se plang ca femeile ajung sa nu se mai ingrijeasca asa cum se ingrijeau inainte, iar in ceea ce le priveste pe femei nemultumirile, in general, sunt legate de lipsa de implicare a partenerului in treburile gospodaresti, in treburile ce tin de familie.", ne spune specialistul.

In topul problemelor de cuplu se afla lipsa de sustinere pentru partener, comunicarea deficitara, dificultatea de a gestiona rolul de sot-sotie, dar si pe cel de parinte, dar si preocuparea excesiva pentru cariera. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si