Cântăreața a povestit că o serie de complicații ale sarcinii au adus-o la spital, iar aceasta a stat în perfuzii.

Theo Rose și regizorul Anghel Damian au anunțat că artista este gravidă, la câteva luni după momentul dezvăluirii relației lor. Tânăra a stat o săptămână la pat și a primit tratament de specialitate.

Citește și: Oficial! Theo Rose a confirmat sarcina: ”E adevărat!”

Theo Rose a stat în pat o săptămână

„După o săptămână, nu vreți să știți. Mi-a fost rău. Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână m-am pus pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal”, a scris Theo Rose, pe contul ei de socializare.
Viitoarea mămică a explicat fanilor motivul pentru ca a stat departe de mediul online.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cântăreața Theo Rose este însărcinată. Tatăl ei a confirmat vestea

„Sper să nu-mi mai revină starea aia, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot să mănânc și eu ca oamenii. Foame îmi este, dar mi-e și greață în același timp. Astăzi mă simt bine”, a mai transmis Theo Rose, pe rețelele de socializare.


Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ jumătate de an.

Vestea sarcinii a fost confirmată de tatăl vedetei

Vestea cea mare a fost făcută confirmată chiar de tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu.

Ioan Diaconu a declarat că vedeta și-a anunțat părinții despre marea veste la începutul lunii noiembrie:  „Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați”, a spus Ioan Diaconu pentru   Playtech.

Citește și:  Jay Leno, la un pas de moarte. A suferit răni grave într-un incendiu

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si