Odată cu trecerea timpului, burtica lui Theo Rose începe să prindă contur, iar cântăreața s-a afișat pe rețelele de socializare.

Theo Rose nu a luat pauză de la proiectele ei muzicale, cele de imagine sau cele actoricești. Astfel, pentru rolul pe care îl joacă într-un serial românesc, artista a ascuns cu succes sarcina cu ajutorul hainelor până acum.

Citește și: Detalii despre sarcina lui Theo Rose. Care este comportamentul lui Anghel Damian

Detalii despre sarcina lui Theo Rose. Care este comportamentul lui Anghel Damian

Cântăreața a oferit detalii despre sarcină, după ce le-a tras fanilor o sperietură din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut.

„Sunt bine, trăiesc și sunt sănătoasă! Mă tot controlez, așa cum trebuie, periodic.  Mă confrunt cu tot felul de stări, grețuri, chestii specifice sarcinii”,  a spus Theo Rose, citată de Știrileprotv.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  Theo Rose a stat în perfuzii din cauza sarcinii

Anghel Damian este atent la orice detaliu și are grijă ca  viitoarei mămici  să nu îi lipsească nimic.  „E grijuliu ca și cu un bibelou. Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort. Să trec cât mai ușor peste perioada aceasta”,  a povestit Theo Rose, pentru sursa citată.

Citește și: Theo Rose le-a cerut sfatul fanilor. Artista se confruntă cu noi probleme în sarcină

 

Theo Rose le-a cerut sfatul fanilor. Artista se confruntă cu noi probleme în sarcină

Artista Theo Rose traversează cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, cântăreața este însărcinată, dar probleme de sănătate nu au ocolit-o.

”Am o problemă de gravide. Aș mânca corn cu gem, ștrudel cu vișine, proaspete. De unde iau? Prin zonă pe unde filmăm noi nu au la patiseriile astea. Nu este ce trebuie. Nu e gustul la care mă aștept eu, a, gustat. Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”, a spus  Theo Rose  pe Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si