"Va vreau in legatura directa, unul dupa celalalt! vreau sa vad orice idee, orice fantezie sexuala"



Si nu a fost singura ocazie in care Adela Lupse a facut furori. Dupa ce emisiunile s-au incheiat, si-a expus formele voluptoase in pictoriale nerecomandate cardiacilor.  Acum, diva merge mai departe. S-a reprofilat! Candideaza la alegerile parlamentare pe listele PRU in judetul Ilfov. Nu are sanse prea mari, dar nu se stie niciodata de unde sare iepurele.
Ca doar nu duce lipsa de admiratori.



O alta tanara reaprinde... speranta in tabara PNL! Urmasii lui Bratienilor o arunca in lupta politica pe Mara Mares! O domnisoara de numai 24 de ani, care a studiat in strainatate. Fata e hotarata sa le inchida gura celor care spun ca a ajuns pe liste datorita tatalui sau, consilier pnl si potent om de afaceri din zona Brasovului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro



"Nu, nu are nicio legatura cu tatal meu, tatal meu s-a apucat de pol dupa ce s-au prins ei de pasiunea, nu o sa neg ca parcursul i se datoreaza si lui"


De opt ani sta mai mult pe la poarta reginei Angliei, dar in vacantele petrecute in Fagaras si-a dat seama ca mai bine i-ar merge pe plaiuri mioritice!

Se pare ca Liviu Dragnea ravneste la  titlul de "descoperitor de tinere talente". Dupa ce a adus-o in Parlament pe Catalina Stefanescu, acum ne propune o alta domnisoara...

"Facem intalniri de astea trebuie sa ne gandim sa fim cu strategie pe viitor.
bravo ai folosit cuvantul magic. asteptam sa il spuna cineva"



Pe Seila Abdulamit, Liviu Dragnea a descoperit-o in Regie, cand a facut o vizita in caminul in care si-a petrecut studentia. Domnisoara, presedinte al Uniunii Studentilor, s-a facut remarcata in fata liderului PSD, iar un an mai tarziu iata ca ajunge si ea pe liste. Si cine stie daca nu cumva si in Parlament?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si