Traficul feroviar a fost închis, duminică, 28 august 2023, începând cu ora 20:10, potrivit purtătorului de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan. Până când intervențiile desfășurate au fost finalizate de reprezentanții ISU, șase trenuri de călători au fost oprite în stațiile limitrofe.

Trafic feroviar închis temporar în Caracal, după ce au fost depistate scurgeri de gaze la un vagon încărcat cu GPL. „Robinetul a fost închis”

Trafic feroviar închis temporar în Caracal, după ce au fost depistate scurgeri de gaze la un vagon încărcat cu GPL. „Robinetul a fost închis”

[Sursa foto: PixaBay]

Trenul avea în compunere 38 de vagoane

Trenul de marfă privat circula pe relaţia Pasărea- Glogovăţ.

De asemenea, acesta avea în compunere 38 de vagoane. Opt dintre acestea erau încărcate cu gaz, potrivit Digi24.ro

Citește și: VIDEO- Despăgubiri amânate pentru întârzieri pe șine. România a bătut recordul întârzierilor la trenuri

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar pe raza staţiei Caracal a fost închis, începând cu ora 20.10, de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au fost solicitaţi pentru intervenţia la un tren privat de marfă, garat la linia 6, garnitură încărcată din care s-au observat scurgeri de conţinut (propan) din penultimul vagon.

Până la finalizarea intervențiilor desfășurate de reprezentanții ISU, 4 trenuri de călători au fost oprite în stațiile limitrofe.

În stația Caracal este, de asemenea, așteptată să sosească și echipa de intervenție a GFR, operatorul privat de marfă. Vom reveni cu noi informații!", a transmis purtătorul de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan.

Reprezentanții ISU au verificat toate celelalte vagoane

Traficul feroviar a fost redeschis la ora 22:05. 

„În urma unui apel la Numărul Unic 112, care anunța scurgeri la un robinetul unui vagon încărcat cu propan, în Gara Caracal, la locul evenimentului au fost dislocate două autospeciale de stingere, o autospecială CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic și Nuclear) și două

autospeciale pentru primă intervenție.

Pentru protecția populației din zona Gării Caracal, a fost balizat un perimetru de siguranță de 400 de metri. Nu au fost persoane evacuate.

În urma manevrelor efectuate de echipele de intervenție și personalul de pe locul de muncă, robinetul a fost închis, iar în urma măsurătorilor echipajului CBRN toate valorile au fost zero”, a anunțat CFR SA, potrivit Gândul.ro

Citește și: VIDEO- Trenurile ar putea circula mai încet din cauza caniculei. CFR SA face atenționări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si