”Montgolfierul(...) a efectuat o aterizare brutală, după ce vântul s-a intensificat în mod neaşteptat”, a transmis, prin intermediul unui comunicat, guvernatorul provinciei Nevşehir. În balonul cu aer cald se aflau 28 de pasageri şi doi membri ai echipajului.

Citeste si: Erdogan, înainte de întâlnirea cu Putin de la Astana: "Ne dorim încetarea focului în Ucraina"

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stasbili cu exactitate cine a fost responsabil pentru producerea tragediei, au precizat autorităţile din regina turcească.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Turcia cere încetarea focului în Ucraina. Putin urmează să se întâlnească joi cu Erdogan

În Cappadocia, Turcia, turiștii sunt atrași de zborul cu balonul cu aer cald, fiind cea mai cunoscută atracţie turistică de aici.

An de an, în această regiune ajung regiunea sute de mii de turişti care sunt atrași de aspectului său unic, cu vârfuri vulcanice şi situri stâncoase.

Nu este prima tragedie de acest fel din Cappadocia. Lista celor mai recente accidente ale baloanelor cu aer cald din Turcia

În urmă cu 5 ani, în anul 2017, un diplomat din Franța s-a stins din viață, iar mai multe alte persoane au fost rănite, după ce balonul cu aer cald la bordul căruia se aflau a lovit o linie electrică.Tot

în anul 2017, un alt turist, de data aceasta un danez, s-a stins din viață în urma unei aterizări violente, cauzată tot de vântul puternic.

Citeste si: Schimbări în grila Kanal D! Mai mult serial turcesc, “Aripi frânte”, difuzat de luni până joi, “Infidelul”, vineri și sâmbătă; game show-ul “Tu urmezi” și “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în fiecare duminică seara

În luna mai a anului 2013, trei turiste din Brazilia s-au stins din viață, iar alte 22 de persoane au fost rănite în prăbușirea mongolfierului la bordul căruia se aflau, în urma unei coliziuni cu nacela altui balon cu aer cald.

Citeste si: Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan: Rusia trebuie să returneze teritoriile ocupate în Ucraina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si