Imaginile de la locul impactului sunt devastatoare. Accidentul s-a produs în localitatea Mihail Kogălniceanu, puțin după lăsarea serii. O mașină și o autoplatformă care circulau în sens opus, s-au izbit violent. Impactul a fost atât de puternic, încât mai multe victime au rămas încarcerate. Pentru un copil în vârstă de 5 ani, pasager în autoturism, accidentul a fost fatal.

Citește și: EXCLUSIV- Vlad a murit, la numai 29 de ani, înecat în Spania. Fratele tânărului: ”Viața lui acolo era exact cum și-a dorit-o. Era iubit de comunitate”

Oana Manoilă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: „În urma accidentului rutier petrecut între o autoplatformă și un autoturism au fost implicate 7 persoane dintre care 5 adulți și 2 copii. Un copil de 5 ani a fost, din păcate, declarat decedat de medicul elicopterului SMURD.”

Niciunul dintre șoferii implicați în accident nu consumase alcool

Alte două femei, tot pasagere în mașina mică, precum și un copil, au fost grav răniți. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Victimele au fost descarcerate și transportate de urgență la spital.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Oana Manoilă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: „Patru adulți și un copil de 8 ani au fost transportați la unitatea de primiri urgențe, iar un adult, conștient și cooperant, a refuzat transportul la spital.”

Polițiștii au întocmit dosar penal și încearcă acum să stabilească cauzele în care s-a produs impactul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si