Sute de suporteri s-au imbulzit sa patrunda in arena si au fortat barierele, dupa ce nu au reusit sa intre inainte de startul jocului. Multi au cazut si au fost calcati in picioare.

Directorul general al spitalului din Uige, Ernesto Luis, a declarat ca unii fani s-au sufocat din cauza inghesuielii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

"Unele persoane au ajuns sa calce pe altele. Sunt 76 de victime, dintre care 17 au murit", a adaugat Luis. Cinci dintre raniti sunt in stare grava.

Potrivit martorilor, multimea care a incercat sa intre in arena ar fi dus la depasirea cu mult a capacitatii de 8.000 de locuri a stadionului.

"Când am vrut sa intram, am avut in cale o bariera. Primul rând de oameni a cazut. Eu eram in a treia parte a multimii", a declarat Joao Silva, un fan in vârsta de 37 de ani, care a supravietuit tragediei.

Silva a suferit o fractura la picior.

Presedintele Angolei, Jose Eduardo dos Santos, le-a cerut autoritatilor sa deschida o ancheta in legatura cu acest caz.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si