Delia Săndulachi, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Bilanțul persoanelor care și-au pierdut viața înecați pe litoral, în acest sezon, a ajuns la 19 persoane

„Tinerii erau pe plajă și cu toate că marea era extrem de agitată, au intrat în apă. La scurt timp, ceilalți turiști i-au văzut că sunt în pericol și au sunat după ajutor.

Două ambulanțe, un echipaj SMURD, dar și elicopterul au intervenit pentru a-i salva. Tânărul de 22 de ani era inconștient atunci când a fost scos din apă, iar echipajul medical a început imediat manevrele de resuscitare, însă nu a mai avut cum să îl salveze. Alți patru tineri au ieșit din apă în ultimul moment. Au fost și ei pe punctul de a-și pierde viața după ce au fost luați de valuri.

Bilanțul celor care și-au pierdut viața înecați pe litoral, în acest sezon, a ajuns la 19 persoane. Marea este în continuare agitată, mai ales în sudul litoralului și cel mai probabil steagul roșu va fi arborat și astăzi. Așadar, respectați indicațiile salvamarilor pentru a rămâne în siguranță.”, transmite Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si