Pentru unele zodii, dragostea nu este chiar pe primul loc. Chiar dacă se implică în relații, aceste zodii nu luptă pentru dragoste, iar atunci când întâmpină o problemă, primul lor instinct este să fugă. Astfel, aceste zodii renunță ușor la relațiile de cuplu, fără ca singurătatea să îi sperie prea tare.

Citeste si: Horoscop. Defectele ascunse ale semnelor zodiacale

3 zodii care nu luptă deloc pentru dragoste

1. Balanțele

Balanțele cântăresc foarte mult atunci când vine vorba despre relațiile de cuplu. De cele mai multe ori, acești nativi se află în situația de a alege între mai multe persoane, iar acest lucru li se pare aproape imposibil. Chiar dacă se simt mai bine în cuplu decât singure, balanțele pun cu ușurință capăt unei relații, mai ales atunci când întâmpină o problemă. În plus, balanțele vor alege întotdeauna cariera în locul dragostei, lucru care demonstrează cât se poate de clar că nu le este dificil să renunțe la iubire.

Citeste si: Horoscop. Cele mai puternice semne zodiacale

2. Scorpionii

Scorpionii se deschid foarte greu în fața partenerului de cuplu și evită să se implice în relațiile amoroase încă de la început. După ce capătă încredere în partener, investesc sentimente și  încearcă ca lucrurile să meargă întotdeauna în direcția corectă. Cu toate acestea, atunci când se simt mințiți, trădați sau înșelați, acești nativi pun imediat capăt relației.

Ei nu luptă pentru dragoste și nu își doresc să ofere o a doua șansă atunci când partenerul de cuplu a călcat strâmb. Mai mult, există situații în care chiar au tendința de a se răzbuna pe partener, mai ales dacă au avut de suferit din cauza lui.

Citeste si: Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

3. Săgetătorii

Săgetătorii tind să le arate celor din jur că sunt indiferenți, iar în relațiile de cuplu au un comportament destul de rece. Au standarde ridicate atunci când vine vorba despre alegerea partenerului de viață, iar dacă simt că ceva nu merge bine în relația de cuplu, nu se tem să pună stop.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si