Casa-i luna de Craciun, fara mare cheltuiala, daca urmam sfaturile gospodinei! Inainte sa se apuce de treaba, tanti Marioara a cautat bine prin dulapurile bucatariei- nu solutii minune, ci ingredientele folosite de bunica.

"O sa curatam bicarbonatul care a ramas... Si la final? Si la final, otet. Pentru ca stim bine ca otetul lasa luciu."

In nici doua minute, cuptorul straluceste! E randul geamurilor sa sclipeasca!

"Din doua miscari, ca printr-o vraja sunt curate! Da, pai este alcool! Cand se fierbe tuica, noi ii spunem horinca aramita.


Cate bordeie, atatea obiceie! Nea Nicolae, de exemplu, nu curata geamurile cu carpa!

"Le frecam cu ziarul"

Cosmarul oricarui om pus pe treaba e insa frecatul covoarelor. Petel de vin ori de cafea si praful nu ies cu una cu doua. In locul solutiilor si detergentilor, gospodinele care le-au incercat pe toate recomanda un truc de pe vremea bunicii.  

"Ca sa improspatam culorile, putin de bicarbonat si un pic de apa cu otet. Sa se faca acea lesie care improspateaza!"

Am incercat si noi si intr-adevar, iar reteta da rezultate: culorile covorului par mai vii! Ce ne facem insa daca n-avem otet, iar afara sunt troiene de zapada care ne impiedica sa ajungem la magazin? Te folosesti de ce ai!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si