Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit recent în Constanța, plutind pe mare. Acesta plutea în apropiere de ponton și a fost observat de oamenii care treceau prin zonă.

Iată ce se știe până în prezent despre acest caz.

Trupul neînsuflețit al unui bărbat, observat în timp ce plutea pe mare

Trecătorii au alertat rapid autoritățile, la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au fost trimiși pompierii de la ISU Dobrogea, împreună cu o echipă de scafandri.

Aceștia au recuperat trupul bărbatului și l-au predat medicilor legiști. Ei vor efectua necropsia pentru a stabili din ce cauză a murit bărbatul.

Din primele informații, bărbatul ar avea aproximativ 60 de ani și ar fi din județul Călărași.

Citește și: Un martor important în dosarul crimei lui Adrian Kreiner a făcut dezvăluiri despre ucigașul afaceristului: „A arătat cum l-a ucis. Nu-l interesa răspunderea penală”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totodată, se pare că nimeni nu știe cum a ajuns el în apă, însă medicii legiști cred că fie s-a înecat în cursul dimineții de duminică, ori că s-ar fi înecat sâmbătă, pe 6 ianuarie.

Sâmbătă, în Portul Tomis, s-au desfășurat manifestări cu ocazia zilei de Bobotează, iar bărbatul ar fi putut ajunge în apă accidental.

Acum, autoritățile cercetează acest caz sub coordonarea unui procuror.

Ce spun autoritățile

Conform oamenilor legii, bărbatul nu avea urme de violență pe corp atunci când a fost găsit plutind pe mare.

Citește și: Au apărut rezultatele autopsiei româncelor ucise în Italia! Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu Maria Russ și Delia Zărnișcu?

„În această dimineață, în jurul ore 08:15, polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi maritime au fost sesizați  prin apel la 112 că o persoană ar pluti în acvatoriul portului Constanța.

De îndată polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani. 

Conform primelor cercetări, s-a constatat că nu sunt prezente urme de violență la nivelul feței sau trupului, iar trupul acestuia urmează a fi ridicat și transportat în vederea efectuării necropsiei. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a spus Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța, conform antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si