A murit de cancer la o luna dupa ce o echipa de specialisti i-a refacut casa. Este vorba despre Violeta din comuna Urseni. Femeia a lasat in urma trei baieti, dintre care unul bolnav de autism, iar cazul lor a cutremurat o tara intreaga.

Pe pagina de pe o retea de socializare a organizatiei Figt for Life, care s-a ocupat de cazul Violetei, pe langa cei care i-au renovat casa, au fost oferite detalii despre cei trei copii ai acesteia.

Astfel, baietelul bolnav de autism la merge la terapie, in timp ce un alt baiat a fost admis la o echipa de fotbal, scrie libertatea.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Astazi, de la orele 15.00, vom fi la emisiunea La Maruta, impreuna cu cei trei copii ai Violetei. Atat noi, cat mai ales ei, au ramas de-a dreptul socati de cata lume a reactionat in urma emisiuni, cati romani au fost impresionati pana la lacrimi de drama lor. Noi, personal, am raspuns la mii de mesaje. Copiii la si mai multe.

As vrea, pe aceasta cale, sa incerc sa va linistesc putin, sa va dau vesti bune despre copii.

in prezent ei sunt bine. Au o casa minunata, au haine noi, au absolut tot ce le este necesar. Ovidiu va incepe terapii pentru tratarea autismului, Florentin a fost admis la echipa de fotbal Chindia Targoviste, se vor tine de scoala, iar lucrurile se vor aseza in viata lor.

Si, asa cum spunea Georgian Florentin, baiatul cel mijlociu al Violetei, in ciuda faptului ca mamica lor a murit, familia lor s-a marit datorita oamenilor minunati care le sunt alaturi”, se arata pe pagina de Facebook a Fight For Life.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si