Update: Toti cei 66 de oameni aflati la bordul avionului prabusit in Iran au murit, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al companiei aeriene Aseman, Taghi Tabatabai, relateaza The Associated Press.

Potrivit purtatorului de cuvant al companiei Aseman, la bordul avionului se aflau 60 de pasageri, inclusiv un copil, si sase membri ai echipajului de zbor.
Avionul de tipul ATR-72 s-a prabusit la cateva zeci de minute dupa decolare, in regiunea Samirom, situata la aproximativ 600 de kilometri de Teheran.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Avionul, care asigura legatura intre Teheran si Yasouj (sud-vest), "s-a prabusit in regiunea Samirom" (la circa 480 km sud de Teheran).

"Toate serviciile de urgenta sunt in alerta", au anuntat agentiile Isna si Fars, citandu-l pe Pirhossein Koolovand, seful serviciului national de interventie.

Sursa: News.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si