Bărbatul era singur cu animalele, când un taur l-a atacat brusc. Strigătele sale au fost auzite de câțiva bărbați din zonă și au dat alarma. Acesta a fost rănit grav în zona abdomenului.

Citește și: Al treilea atac al urșilor în această săptămână. De data aceasta victima este un porc

Un echipaj de la Ambulanță a ajuns în scurt timp în zonă.

Pacientul era conștient la sosirea medicilor, însă prezenta o plagă profundă, cu eviscerație. 

A fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat, iar medicii spun că a fost un caz fericit și că a avut noroc. 

Citește și: O fetiță de 12 ani din Reșița a fost mușcată de câine. Totul s-a întâmplat în drum spre școală

O fetiță de 12 ani din Reșița a fost mușcată de câine. Totul s-a întâmplat în drum spre școală

La un pas de o tragedie a fost o copilă în vârstă de 12 ani din Reșița, în timp ce mergea spre școală. Fetița a fost mușcată de un câine.

Polițiștii din Reșița au anunțat că o fetiță în vârstă de 12 ani  a fost mușcată de un câine, în drum spre școală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Incidentul a avut loc, vineri, în cartierul Marginea din municipiul Reșița, iar  proprietarul câinelui a fost identificat  de către jandarmi.

Citește și:  VIDEO- Turist rus, sfârtecat de un rechin-tigru în vacanța din Egipt- UPDATE

Jandarmii au fost sesizați de către un cadru didactic, iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD, dar și un echipaj al poliției.

Fetița a fost mușcată în zona șoldului, fiind transportată la spital.

Proprietarul câinelui susține că animalul a ieșit din curte fără știrea acestuia.

Citește și:  UPDATE: Care este starea copilului de 3 ani muşcat de câine în Lupeni? Micuțul se afla în brațele mamei sale când a fost atacat

„Jandarmii cărășeni au întocmit actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzută de OUG 55/2002, privind câinii periculoși” a transmis Jandarmeria Caraș-Severin.

Turist rus, sfârtecat de un rechin-tigru în vacanța din Egipt 

Un turist rus a murit după ce a fost mușcat de un rechin, joi, în largul uneia dintre stațiunile egiptene din Marea Roșie, au declarat autoritățile egiptene și ruse, citate de Associated Press.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Ministerul Mediului din Egipt a declarat că  bărbatul din Rusia  a fost ucis după ce a fost atacat de un rechin-tigru în apele din apropierea orașului Hurghada.

Citește și:  VIDEO. Momentul terifiant în care un rechin-tigru ucigaș se aruncă asupra unei bărci

Este aproximativ aceeași locație unde a murit în condiții similare, în luna iulie 2022, o turistă din România, Roxana Donisan, de 44 de ani.

Citește și:  VIDEO. Absolventul de liceu a făcut un act de bravadă și a sărit în mijlocul rechinilor. Imagini șocante


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si