Bărbatul, mare fan al unuia dintre cele mai cunoscute lanțuri de fast-food, a trăit un adevărat șoc atunci când l-a văzut pe liderul nazist Adolf Hitler pe lipia de la micul dejun.

Citește și: Un bărbat de 40 de ani din Timișoara a murit curentat sub duș. Ce s-a întâmplat?

Descoperirea a fost făcută în timp ce Adam se pregătea să savureze cea mai importantă masă a zilei.

Imaginile au devenit rapid virale

Mustața neagră a periuței de dinți și părul dictatorului german din perioada celui de-al Doilea Război Mondial pot fi distinse în semne de prăjeală pe lipia cu brânză și slănină cumpărată de Adam la prețul de 1,49 lire sterline.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un bărbat a rămas uluit după ce a mâncat la restaurantul lui fast-food preferat. Clientul fidel a găsit chipul lui Hitler imprimat pe pâinea de la micul dejun. Imaginile au devenit virale

Citește și: VIDEO. Un autobuz a căzut într-o prăpastie de 200 de metri. Cel puțin 24 de victime

Tânărul, originar din Londra, a postat imaginea cu micul dejun neobișnuit pe rețelele de socializare și a spus: „L-a mai văzut cineva pe Hitler pe pâine?”

Postarea s-a viralizat rapid și a strâns zeci de reacții savuroase.

„Venirea celui de-al treilea înveliș?”, a glumit unul dintre utilizatori.

Chipurile celebrităților, tot mai frecvente în mâncare. Un alt englez a descoperit fața unei cântărețe

Apariția liderului nazist la micul dejun al lui Adam vine la o săptămână după ce, un agent imobiliar, a găsit în cina sa trăsăturile unei vedete pop.

Se pare că Andy Thompson, un tânăr în vârstă de 34 de ani, era pe cale să-și mănânce cina cu pește și cartofi atunci când a văzut fața lui Lewis Capaldi.

Imaginea cântăreței a fost creată de picături de grăsime. Totul a avut loc în Paisley, lângă Glasgow.

Andy a spus: „Am deschis hârtia și m-am uitat în jos în timp ce am adăugat ketchup-ul. M-am gândit: „Woah, acesta este Lewis Capaldi! Am sunat-o pe iubita mea, Wendy, deoarece este o fană mult mai mare decât mine și nu i-a venit să creadă. Cartofii s-au răcit pentru că eram prea ocupați să râdem de ceea ce descoperisem.”

Citește și: VIDEO-Povestea prietenei lui Vlad Pascu, Rebecca: "Noi nu suntem toxicomani, ci oxicomani"/ Ar fi sechestrat un tânăr pentru a-i fura portofelul virtual


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si