Incidentul a avut loc în comuna Tătărani, judeţul Dâmboviţa, la începutul acestei săptămâni. Victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost reținut pentru tentativă de omor

”Din investigaţiile efectuate a reieşit faptul că, în noaptea de 2 spre 3 iulie a.c., în timp ce s-ar fi aflat la locuinţa sa, pe fondul consumului de alcool, bărbatul  şi-ar fi agresat cei doi fraţi, respectiv doi bărbaţi de 28 şi 37 de ani, cu un obiect ascuţit-tăietor (cuţit)”;

a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.

Citește și: Femeie din Timișoara, agresată sexual în scara blocului în care locuiește. Agresorul a fost prins de polițiști

Citește și: Un bărbat din Iași a murit după ce a fost bătut cu ciocanul în cap de trei persoane

Cele două victime în vârstă de 28 și 37 de ani au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

O femeie disperată și-a ucis soțul cu un cuțit

O femeie, maltratată în repetate rânduri de soț, a recurs la un gest necugetat. Și-a înjunghiat soțul cu un cuțit. Aceasta a fost reținută pentru crimă.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O româncă de 32 de ani a fost găsită fără suflare în locuința ei din Italia

Crima s-a petrecut duminică după-amiază, 2 iulie 2023, în comuna Docha, la domiciliul conjugal al soților. 

Bărbatul înjunghiat avea vârsta de 53 de ani. Conform surselor PRO-TV, primarul localității ar fi declarat că între cei doi existau des certuri, iar femeia era amenințată mereu cu moartea și bătută.

 

Citește și: O studentă de 21 de ani a fost îngropată de vie de fostul iubit

Înainte de acest lucru, nemţeanca i-ar fi spus soacrei că soţul a avut o tentativă de suicid. Ancheta declanşată a infirmat această ipoteză, stabilindu-se că a fost vorba despre un omor. În urma cercetărilor, femeia a fost reţinută de un procuror, iar pe 3 iunie a fost arestată preventiv la Tribunalul Neamţ. 

„Martorii spun că l-ar fi vizitat frecvent, ea spune că nu aveau nici un fel de relaţie. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Bărbatul a fost găsit cu patru-cinci plăgi înjunghiate, însă cea din zona cervicală i-a fost fatală.“, a declarat Marius Ianuș, procuror.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si