Totul se întâmplă pe o stradă din Stațiunea Costinești, iar bărbatul face asta în fiecare an pentru a avea mai mulți clienți.

Bărbatul desenează trecerea de pietoni în fiecare an

Prin această metodă, bărbatul este de părere că va aduce mai mulți clienți magazinului său în sezonul estival. Deși în locul respectiv nu este prevăzut legal o trecere de pietoni, bărbatul a fost surprins în acțiune de camerele de supraveghere.

Citește și: Asfaltare inedită pe o stradă din România: „Am decis să facem asfaltarea, să nu pierdem timpul. Se făcuse târziu”

Bărbatul a fost surprins în timp ce desenează o trecere de pietoni, ajutat de un tânăr, chiar cu riscul de a bloca circulația în zonă.

Citește și: Descoperire incredibilă la Vama Isaccea! Un ucrainean a fost prins cu un pistol cu gaze și 269 de proiectile

Cei de la IPJ Constanța nu au fost încă sesizați cu privire la trecerea de pietoni desenată de bărbat.

Dorel „atacă” din nou! Galațiul a fost „curățat” de ornamentele stradale

Angajații Primăriei din Galați au fost surprinși când încercau să caute cu târnăcopul ornamentele stradale dintr-un morman de gunoi. Ornamentele au fost aruncate în urmă cu două luni, după deszăpezire, însă, după topirea zăpezii, au ieșit la iveală.

Citește și: VIDEO- Dorel „atacă” din nou! Galațiul a fost „curățat” de ornamentele stradale

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„- Căutați bilele stradale, nu?

- Da! Dar nu le văd. Au fost aduse aici cu zăpada, au fost multe. Au fost, dar nu mai sunt”.

Așa au fost surprinși astăzi doi angajați ai Primăriei. Căutând cu târnăcopul, într-un morman de gunoaie, ornamentele stradale care au fost ridicate, din greșeală, odată cu zăpada de acum două luni și duse într-o parcare. În graba de a elibera cât mai repede orașul de stratul gros de omăt de la sfârșitul lunii ianuarie, firmele de deszăpezire au curățat... tot ce le-a ieșit în cale. 

Citește și: VIDEO- Românii preferă să facă naveta pentru servicii medicale mai bune

Petricia Pațilea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galați a explicat că: „Operatorii utilajelor nu au reușit să evite aceste elemente decorative și au fost transportate odată cu zăpada în acea parcare. Bolarzii care pot fi recuperați vor fi reinstalați, ceilalți vor fi înlocuiți”. 

Gălățenii sunt revoltați, considerând că banii din bugetul local sunt irosiți

Zeci de ornamente lipsesc acum de pe străzile Galațiului. Pe lângă rolul decorativ, bilele stradale au fost instalate și pentru a împiedica șoferii să mai parcheze pe trotuare.

Citește și: Sarcofag roman unic... distrus de Dorel

„Deja s-a transmis operatorilor de deszăpezire și urmează să se recupereze prejudiciul. La momentul instalării, acum 2 ani, erau în jur de 1.000 de lei”, a mai adăugat Petricia Pațilea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Gălățenii sunt revoltați că banii din bugetul local vor fi acum irosiți inutil, spun ei.

„Nu-i interesează. Banii sunt ai noștri. Ei doar trebuie să le ia”.

Citește și: VIDEO- Românii care fac accident și aleg o înțelegere amiabilă pot risca să nu mai fie despăgubiți

„E o pierdere mare pentru firmă, dar și pentru noi, primărie, toată lumea. Să fie înlocuite și plătite de firma care a greșit”.

Angajații firmelor de ecologizare vor săpa și în următoarele zile în mormanele de gunoi, după ornamentele aruncate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si