Incidentul a fost anunțat la 112 chiar de mama copilului. Bebelușul de opt luni a murit în condiții suspecte, fără urme vizibile pe corp. „La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, dar și un echipaj de la ambulanță, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Citește și: Un medic de la un spital privat a fost trimis în judecată pentru vătămarea unui bebeluș la naștere

Din primele verificări efectuate la fața locului și în urma examinării sumare a cadavrului fetiței de 8 luni, nu au fost constatate urme de violență pe cap, corp sau membre. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Tânăr, găsit mort pe malul lacului din parcul Plumbuita din Capitală

Un medic de la un spital privat a fost trimis în judecată pentru vătămarea unui bebeluș la naștere

Un medic de la un spital privat este reținut pentru faptul că ar fi vătămat un bebeluș la naștere. Acesta ar fi expus fătul unei hipoxii prelungite ce a dus la degradarea stării de sănătate a fătului.

Parchetul a transmis, potrivit unui comunicat, că incidentul s-a petrecut în ianuarie 2018, în timp ce o pacientă gravidă era internată. 

Citește și:  Caz șocant în Republica Moldova! O femeie și-a abandonat bebelușul în scara unui bloc

„În concret, medicul curant nu a efectuat operaţia de cezariană într-un timp cât mai scurt de la indicarea acesteia, respectiv într-un interval mai mic de 30 de minute de la obiectivarea  suferinţei fetale acute, conform Ghidului aprobat de Ministerul Sănătăţii şi Societatea de Obstetrică şi Ginecologie din România.

Citește și: Tragedie în Ploiești: un copil de două luni a fost găsit mort în casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si