"Sunt frustrat pentru ca profesia mea este luata in deradere si nu i se acorda atentia meritata", scrie barbatul. Dan Georgescu, omul din spatele paginii de Facebook intitulata Politistii au umor, a reactionat dupa ce, duminica, un coleg de-al sau a fost agresat fizic si verbal de cativa localnici din judetul Tulcea, potrivit Adevarul.

Georgescu condamna "clasa politica mincinoasa" pentru promisiunile neinfaptuit, sustinand ca politistii sunt nevoiti sa-si cumpere singuri lucrurile de care au nevoie sau sa se descurce cu ce au, in comparatia cu politistii locali, care, spune el, beneficiaza de masini noi, haine

mai bune si combustibil la discretie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Sunt frustrat pentru ca in loc ca oamenii sa inteleaga faptul ca fara o politie puternica, care sa beneficieze de legi si proceduri clare, fara loc de interpretari, chiar dumneavoasta, cetatenii, sunteti slabi. Sunt frustrat pentru ca am colegi care lucreaza singuri in posturi de politie sau chiar sunt posturi de politie care au ramas fara politisti. Sunt frustrat pentru ca trebuie sa ne asiguram chiar si rechizitele singuri. Calculatoarele, imprimantele.

Ma simt umilit ca cetatean si ca politist cand vad ca fac o plangere penala si este plimbata si aruncata intr-o parte si in alta, iar apoi mi se cere sa aduc probe pentru a fi luate niste masuri.

Sunt frustrat cand vad ca proprii mei colegi sunt timorati sa ia niste masuri sau macar atitudine impotriva imposturii practicate de politistii locali, pentru ca, probabil, le e teama sa nu deranjeze spectrul politic", a mai declarat politistul.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si