Un copil de șapte ani a căzut de pe feribotul polonez Stena Spirit din Polonia spre Suedia. Mama lui, o femeie de 36 de ani, a sărit după el și a încercat să îl salveze. 

Citește și: VIDEO Tragedie pe mare: Cel puţin şapte persoane au murit, după ce feribotul în care se aflau a luat foc

Nava a fost nevoită să se întoarcă, iar o barcă a participat la operațiunea de salvare. După aproximativ o oră, femeia și copilul au fost găsiți și transportați la spitalul din Karlskrona.

Din păcate, pentru cei doi nu s-a mai putut face nimic, deși au fost scoși vii din apă. Aceștia au murit la spital.  

Citește și: Un feribot cu 120 de persoane la bord a luat foc

Biroul de cooperare polițienească internațională tocmai a primit informații de la partea suedeză pentru a informa rudele apropiate și familia despre moartea atât a băiatului, cât și a mamei sale, a declarat inspectorul Ciarka pentru Polsat News. Acum, serviciile suedeze vor efectua o anchetă pentru a stabili circumstanțele incidentului.  Procuratura din Gdansk a decis să deschidă o anchetă în legătură cu accidentul.  

Tragedie pe mare: Cel puţin şapte persoane au murit, după ce feribotul în care se aflau a luat foc

Cel puţin şapte persoane au murit, luni, în Filipine, după ce feribotul în care se aflau a luat foc.

120 de oameni au fost salvaţi, informează AFP. În continuare se mai caută supraviețuitori.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cel puţin şapte persoane au murit şi aproximativ 100 au fost salvate luni în Filipine, după declanşarea unui incendiu pe un feribot, pasagerii fiind nevoiţi să sară peste bord, au declarat paza de coastă şi martori, relatează AFP.

Citește și: UPDATE: Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii la o navă aflată în Şantierul Naval Midia

Feribotul Mercraft 2 a fost cuprins de flăcări în timp ce transporta 124 de pasageri de pe insula Polillo la Real, în provincia Quezon, pe insula principală Luzon. Şapte persoane au murit şi 120 au fost salvate, a declarat purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă din Filipine, Armando Balilo.

La bord se aflau în total 134 de pasageri şi membri ai echipajului.

Citește și: O mamă a trei copii s-a înecat în vacanța din Bermuda în timp ce înota în mare/”Ne dorim ca ea să se întoarcă acasă, acolo unde îi este locul"

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si