Autoritățile au fost alertate de către tatăl minorului, pe data de 20 aprilie, în jurul orei 00:04.

Un copil din Mureș a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Numele copilului este Gheorghiu Moise Andrei, în vârstă de 11 ani. Minorul a plecat, la data de 19 aprilie, în jurul orei 19:00, de acasă și nu s-a mai întors. 

Citește și: Un bărbat a dispărut țipând într-o gaură uriașă care i-a înghițit dormitorul

Minorul are părul șaten și o înălțime de 1,30 metri. Acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri de trening, precum și o geacă neagră. 

Citește și: O fetiță de patru ani a murit după ce a fost lovită de o dubă în fața mamei sale

Cei ce dețin date utile cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Alertă! Copil dispărut: Familia și poliția cer ajutorul populației pentru a-l găsi pe Ștefan

Ștefan Agape, un băiețel în vârstă de 9 ani din municipiul Iași, a fost dat dispărut de familie după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Dacă îl vedeți sau aveți detalii despre locul în care s-ar putea afla, sunați la numărul de urgență 112.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O femeie din Cluj-Napoca, dispărută de 50 de zile, a fost găsită, decedată, de investigatorii din Olanda

Oamenii legii din municipiul Iași caută un minor, în vârstă de 9 ani care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Citește și: Momente de panică în Slatina! O fetiță a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să sune imediat la numărul de urgenţă 112.

La data de 31 august a.c., în jurul orei 10.00, oamenii legii din cadrul Secției nr. 6 Poliție din municipiul Iași au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, la data de 29 august a.c., fiul său, AGAPE ȘTEFAN, în vârstă de 9 ani a plecat de la domiciliul, din municipiul Iași și nu a mai revenit.

Cum arată Ștefan Agape, copilul în vârstă de 9 ani dispărut din Iași

Semnalmentele minorului: înălţime 1,45 m, 40 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri, față rotundă, prezintă o cicatrice pe nas.

Citește și: VIDEO Tragedie de proporții, după ce Raul, un băiețel român de doar 9 ani, a fost ucis în Belgia! Trupul neînsuflețit al copilașului a fost găsit într-o geantă, în apele unui lac

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La data plecării, acesta era îmbrăcat cu tricou negru și pantaloni lungi tip jeans, fiind încălțat cu pantofi sport negri.

Citește și: FOTO- Un bărbat din Tomești a fost dat dispărut, după ce a băut o sticlă de vin cu un vecin și a cumpărat o găină. El a fost găsit mort, după o săptămână de căutări

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si