Close sidebar
Close sidebar

Un fotbalist si-a batut cu bestialitate soţia si a fost arestat!

Nicolas Douchez, fost portar la PSG, a fost arestat dupa ce poliţia i-a gasit partenere plangand si sangerand in apartamentul celor doi.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ofiţerii de poliţie au ajuns la locuinţa fotbalistului in jurul in orei 5:30 dimineaţa si l-au gasit pe Douchez "mirosind puternic a alcool", scrie ziarul The Sun, citat de Prosport.ro.

 O sursa a marturisit celor de la Le Parisien ca "Dochez si-a taiat partenera, a luat-o de par si a lovit-o cu capul de perete si podea".

Modul in care arata apartamentul la sosirea poliţiei spune totul despre violenţa lui Nicolas Douchez, mai spune martorul ocular. " Oglinda sparta, sertare distruse, scaunul rasturnat si vase sparte pe podea. Urme de sange pe pereţi si podea".

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Incidentul dintre cei doi ar inceput intr-un restaurant si ar fi continua in casa, alimentat de alcool si gelozia fostului fotbalist de la PSG.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI