Motivul ar fi neîncrederea Larisei, iar Ionuț a ajuns în punctul în care s-a săturat să-i dovedească ce sentimente are el pentru ea.

Ionuț susține că este înțeles greșit de Larisa și de restul concurenților

„Am început să mă simt super prost, mi se pare că sunt persecutat de tot ce se întâmplă...sunt înțeles greșit și nu mi se pare că am evitat ceva cu tine sau că m-am purtat într-un fel urât cu tine”, a spus Ionuț.

Citeste si: Andreea Mantea a fugit de la filmările pentru „Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Pe mine m-a deranjat că tu nu crezi tot ceea ce s-a întâmplat între noi. Am trecut prin multe etape împreună și știm multe chestii...am fost lângă tine cum am putut eu mai bine. Ideea este că nu știu ce să fac mai mult.”

Ionuț a răbufnit de față cu ceilalți concurenți

Ionuț este foarte dezamăgit de acțiunile sale, și nu vrea să-i facă pe cei apropiați să sufere.

Citeste si: Natalia, avertisment pentru Bianca. Care este legătura secretă dintre cele două

”Nimic, nu sunt foarte bine emoțional, să zicem...Pentru că simt o presiune foarte mare asupra mea, în legătură cu ce îmi transmite Larisa și acumulat cu tot ce se întâmplă în afara emisiunii...Îmi zice că nu primește siguranță din partea mea, în același timp îmi transmite nesiguranța ei și asta mă face să cred că uită de unele chestii importante care s-au întâmplat între noi”,  a

spus Ionuț despre situația în care se află cu Larisa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si