Close sidebar
Close sidebar

Un preot din Bacau merge la morga spitalului si ia trupurile din frigidere. Ce face apoi cu acestea este de necrezut

Preotul bacauan Gabriel Radu-Ichim, care slujeste pentru surzi la biserica „Acoperamantul Maicii Domnului”, obisnuieste sa ingroape pe banii lui mortii parasiti la morga Spitalului Judetean de Urgenta din Bacau. Pe langa faptul ca a suportat toate cheltuielile inmormantarilor, el le face si slujbe celor decedati, dar si praznice.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Preotul paroh bacauan Gabriel Ichim a ingropat, anul trecut, intr-o saptamana, nu mai putin de cinci oameni care erau uitati de familii, de peste un an, pe rafturile de la morga.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Unii dintre ei erau oameni au strazii, decedati in conditii suspecte si nerevendicati de nimeni, iar altii pur si simplu au fost lasati la morga pentru sa rudele nu au avut bani de inmormantare. Unul dintre cadavre se afla in frigidere de la morga din luna octombrie a anului 2014, iar in acest timp nimeni nu s-a interesat de el.

Pentru ca legea nu obliga rudele sa se ocupe de inmormantarea rudelor, se ajunge, uneori, la situatii in care mortii sunt lasati chiar si doi ani pe rafturile de la morga spitalelor.

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI