Presa a intrat in posesia unei fotografii in care Al Franken mimeaza sarutul unei femei in timp ce dormea si se preface ca ii atinge sânii. Femeia este Leeann Tweeden, o cunoscuta prezentatoare radio.

Incidentul ar fi avut loc in 2006 pe când senatorul era actor de comedie fiind intr-un turneu dedicat armatei americane, potrivit bbc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Senatorul Franken nu-si aminteste incidentul, insa si-a cerut sincer scuze pentru momentul jenant. „Vazând poza imi dau seama ca am intentionat sa fiu comic, insa efectul a fost exact contrar” a declarat senatorul.

Acuzatiile de hartuire sexuala constituie una dintre armele cele mai importante folosite in cadrul politicii americane pentru diminuarea prestigiului unor adversari sau chiar scoaterea lor din politica.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si