Soldatul care servește forțelor militare din Ucraina se afla în mijlocul tranșeelor atunci când a avut loc incidentul care putea să-i pună capăt zilelor. Zeci de focuri de armă, dar și explozii au făcut ravagii pe deasupra capului militarului ucrainean, pe linia frontului de război.

Telefonul mobil i-a salvat viața

În timpul incidentului devastator, în zonă se puteau auzii împușcături din partea a ceea ce se credea a fi forțele militare rusești.

În legendele străvechi se povestesc întâmplări despre cum alți soldați au fost salvați de Biblii sau de monede ascunse în buzunare, însă pe acest ucrainean l-a salvat chiar telefonul mobil.

Citeste si: Actele unui bărbat pe nume Navalnîi au fost descoperite lângă un cadavru din Bucha. "Sperau că e o rudă de-a mea", afirmă opozantul lui Putin

În imagini distribuite pe Twitter se poate observa cum în carcasa telefonului mobil stă un glonț înfipt, dar și o gaură cu o bucată de metal ascuțită ieșită în afară.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pentru un moment nu există  mai multe detalii despre tipul de telefon folosit de soldatul ucrainean, dar mulți sunt de părere că este vorba de un mobil marca Samsung.

Război în Ucraina, ziua 56. Ucraina și Rusia s-au înțeles pentru deschiderea unui coridor umanitar la Mariupol

Ucrainenii anunță că au ajuns la un acord preliminar cu rușii în legătură cu deschiderea unui coridor umanitar pentru civilii din orașul asediat Mariupol, a declarat vicepremierul Guvernului din Ucraina.

„Am reușit să ajungem la un acord prealabil asupra unui coridor umanitar pentru femei, copii și persoane în vârstă. Având în vedere situația umanitară catastrofală din Mariupol, acesta este locul în care ne vom concentra eforturile astăzi", a scris pe rețelele de socializare Iryna Vereshchuk.

Citeste si: Forțele ruse au lansat un nou atac în regiunea Luhansk

Încercările anterioare de creare a unor coridoare umanitare au eșuat. Vereshchuk a declarat că tentativa de evacuare de marți va începe la ora locală 14.00.

„Având în vedere situația foarte dificilă din punctul de vedere al securității, este posibil să apară schimbări. Așadar, vă rugăm să urmăriți mesajele oficiale relevante", a mai precizat Vereshchuk.

Citeste si: Zelenski: Armata rusă se va înscrie pentru totdeauna în istoria lumii drept cea mai barbară şi inumană


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si