Este si cazul lui Gheorghe, un barbat care isi cauta dreptatea pe la televiziuni. Barbatul spune ca femeie alaturi de care a trait, concubina lui, a fugit de acasa si l-a luat si pe fiul lor, un micut de numai 1 an. Omul munceste pentru a-i oferi copilului un viitor mai bun, dar asta nu a impiedicat-o pe mama sa il ia. "Vreau sa stiu ca baiatul meu e bine.

Ea il tine flamand si mai mereu il arde c tigara. Ea si familia ei se ocupa cu cersitul. Am vazut-o pe mama ei in Brasov, la cersit", a declarat omul la un post de televiziune.

Citeste si: Nu i-a ajuns pensia de 6.000 de lei. sefa Evidentei Populatiei Braila a fost reangajata pe acelasi post de pe care tocmai se pensionase

Femeia care a fugit de acasa spune ca a plecat de teama si pentru ca se simtea terorizata. "Bunicul din partea tatalui e blonav de cancer, asa ca am luat copilul de acolo sa nu se imbolnaveasca, sa-l salvez de microbi. El ma batea si m-a dus la cersit cand eram insarcinata. Din banii stransi isi lua un bax de bere si copilului numai cartofi. Se comporta rau si el si parintii si sora lui cu cel mic.

Nu ii lasa pe parintii mei sa il vada pe baiat", incearca mama sa se apere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu stim cine detine adevarul, dar este foarte trist ca astfel de povesti sunt tot mai des intamlnite la noi in tara. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si