Urări de Crăciun 2021. Mai jos veți regăsi o colecție de urări de Crăciun pe care le poți folosi pentru a trimite mesaje și utări tuturor persoanelor dragi din viața ta. 

Pe la colțuri unii spun, că există Moș Crăciun. Că i-ați scris și c-o sa vină, sa v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad si lângă foc, sa v-aducă mult noroc! 

Lumina Nașterii Lui Iisus se întinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar căldura si bucuria Crăciunului ne aduce pe toți mai proape! Crăciun Fericit si un An Nou

plin de satisfacții!

Cu colinde de Crăciun, va doresc un an mai bun si cu dragostea creștina, sa primiți in dar lumina, zurgălăi de flori de gheata, mult noroc s-aveți in viată. La Mulți Ani cu Sănătate!

Urări de Crăciun 2021. Mesaje și felicitări de sărbători

Urări de Crăciun 2021. Mesaje și felicitări de sărbători

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce înseamnă Crăciunul pentru români. Ce semnificație are sărbătoarea Nașterii Domnului

Credința face orice posibil, speranța ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Crăciun, va urez sa le aveți pe toate! Crăciun Fericit si Sărbători Fericite!

Mesaje și felicitări cu sărbători fericite

L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aducă sănătate, deci așteaptă-l ca el vine, dar acum este la mine!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Pe la geamuri cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, iar bradul e la locul lui, moșul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Crăciunul vine. Crăciun Fericit.

Urări de Crăciun 2021. Mesaje și felicitări de sărbători

Urări de Crăciun 2021. Mesaje și felicitări de sărbători

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Când se merge cu "Bună dimineaţa la Moş Ajun"?

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, liniște lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit!

Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ti cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea și speranța de care ai nevoie! Crăciun fericit!

Moș Crăciun bate la ușa scoate mana din mânușa si va da din palma lui darurile cerului. Lângă brad si lângă foc sa va umple de noroc. Crăciun fericit!

Urări de Crăciun 2021. Mesaje și felicitări de sărbători

Urări de Crăciun 2021. Mesaje și felicitări de sărbători

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”- kfetele.ro

Citeste si: REMA, show exploziv pe scena festivalului Electric Castle 2024. Ce a spus artistul nigerian despre femeile din România- radioimpuls.ro

Citeste si: Program mall-uri de Crăciun 2021 și Anul Nou 2022. Zilele în care vor fi complet închise centrele comerciale

Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!

Urări de Crăciun 2021

Se zvonește că pe seară, cineva o să apară, pe furiș pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moș Crăciun să-ti vestească un an bun!

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de Sărbători, acum și-n anii următori!

Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sănătate si iubire Si cu multa fericire!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si