Un vânător de cerbi din Michigan, în vârstă de doar 14 ani, a murit sâmbătă după ce se pare că a adormit într-un câmp de porumb și a fost călcat de o combină de secerat, potrivit Fox News.

Un echipaj de urgență a fost chemat, sâmbătă dimineața, pe un câmp din Chandler Township- situat la aproximativ 300 de km nord-vest de Detroit.

Autoritățile au spus că tânărul de 14 ani din Elkton a rămas pe câmp pentru a putea vâna cerbi și căprioare, dar nu a mai ajuns acasă.

Citeste si: Veste teribilă despre coronavirus de la Organizația Mondială a Sănătății

Tragedie la partida de vânătoare

Operatorul mașinii de recoltat, un tânăr de 25 de ani din Pigeon, era în plină activitate pe o combină Krone când a simțit că mașina a trecut peste ceva tare, potrivit Huron Daily Tribune.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Un Elon Musk al Rusiei, cu 100 de copii biologici. Cine este Pavel Durov- antena3.ro

lan porumb
A adormit în lanul de porumb și a fost călcat de o combină

„Fără să știe că o persoană se afla pe câmp, lucrătorul l-a lovit accidental pe vânător. Tânărul a fost găsit de operatorul elicopterului de intervenții la scurt timp”, a raportat ziarul local.

Citeste si: Coronavirus: 921.097 decese în întreaga lume până acum, peste 28.819.490 de cazuri de infectare

Anchetatorii cred că băiatul ar fi putut adormi la sosirea pe câmp.

El a fost declarat mort la fața locului. Identitatea adolescentului nu a fost făcută publică, iar date suplimentare ar putea fi obținute după autopsie.

Alte incidente la vânătoare 

Una dintre persoanele care a obținut dreptul de a ieși la vânătoare fără să susțină un examen real și fără să participe la cursurile obligatorii prin lege și-ar fi împușcat mortal, din greșeală, fratele adolescent, în luna august a anului trecut, potrivit procurorilor DIICOT care anchetează dosarul permiselor de port-armă obținute ilegal în Caraș Severin.

S-a întâmplat la o partidă de vânătoare, în județul Caraș Severin. Cei doi se aflau într-un lan de porumb, iar bărbatul l-a confundat cu vânatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si