Situata in apropiere de Mangalia, statiunea Saturn  a ramas in urma la  capitolul modernizare, o  simt  pe pielea lor atat localnicii cat   si  turistii  care vin in vacanta aici.Strazile sunt pline de gropi, troutuarele macinate de timp  si multe unitati de cazare  lasate in paragina. O imagine  care ar trebui sa se schimbe odata cu 2019, gratie unui proiect de reabilitare a statiunii.

20 de milioane de lei vor  sa investeasca autoritatile locale in modernizarea statiunii .Banii provin din fonduri europene  si vor asigura costurile pentru proiectul intitulat  "Dezvoltare turistica în statiunea Saturn"

Reprezentantii primariei spera  ca asa   ii vor impulsiona   si   pe  cei care detin  hoteluri, terase si restaurante   sa investeasca in modernizarea unitatilor pe care le administreaza.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu  doar  cladirile detinute de UNII  privati sunt o problema ci si  cele  care sunt in administrarea  statului.

Oamenii sunt atat de dezamagiti incat nu mai cred ca satiunea  Saturn isi va recapata stralucirea de altadata.

Planul de modernizare a statiunii are prevederi clare. Lucrarile executate pe bani de la Uniunea Europeana trebuie sa fie finalizate pana la inceputul lunii decembrie anul viitor.Acum ramane de vazut daca ce e pe hartie se va transpune si in realitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si