Marian Drăgulescu, care va împlini anul acesta vârsta de 41 de ani, în 18 decembrie, a fost notat cu 13.466 la prima săritură şi cu 14.533 la cea de-a doua, pentru o medie de 13.999. În finală se califică gimnaştii clasaţi pe primele opt locuri ale clasamentului.

”Am fost foarte aproape să reuşesc prima săritură în picioare! Nu îmi pare rău că am mai încercat încă o dată, sunt doar recunoscător.

De aici de la Tokyo, vă îmbrăţişăm eu şi antrenorul meu Ştefan Gal şi mulţumim tuturor pentru suport şi pentru gândurile frumoase. Îi vom urmări mai departe pe colegii noştri şi le vom ţine pumnii strânşi”, a transmis Marian Drăgulescu după calificările la sărituri.

România la Jocurile Olimpice de la Tokyo

La Jocurile Olimpice de la Tokyo, gimnastica românească mai este reprezentată de Larisa Iordache, participantă în calificări la bârnă, respectiv de Maria Holbură, care va lua startul la toate cele patru aparate.

România participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie-8 august) cu 101 de sportivi, 46 la feminin, 55 la masculin, la 17 discipline sportive, adică înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică artistică, baschet 3x3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masă, box, scrimă, triatlon, judo, tir cu arcul şi tenis.

Tokyo 2020[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Program gimnastică Jocurile Olimpice 2021: Maria Larisa Holbură, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

Victorie pentru România la mai multe probe

Sâmbătă aceasta a fost o zi bună pentru românii noștri de la tenis de masă, Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, care au trecut în sferturi după succesul cu echipa Slovaciei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Perechea română a trecut de Barbora Balazova și Lubomir Pistej, reprezentanții Slovaciei, cu 4-1 (11-8, 11-8, 12-14, 11-4, 11-9) și s-a calificat în sferturile probei de tenis de masă dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice.

România a obținut succese sâmbătă dimineață la Jocurile Olimpice și la scrimă. În proba feminină, Ana Maria Popescu a trecut de Kria Tikanah Abdul Rahman, din Singapore, scor 15-10.

Citeste si: JO 2020: Vești proaste pentru gimnasta Larisa Iordache: ”Mă doare foarte rău”

Citeste si: JO 2020: Vești proaste pentru gimnasta Larisa Iordache: ”Mă doare foarte rău”

În optimi, Ana Maria Popescu, medaliată cu aur la Rio, în 2016, în proba pe echipe, o va întâlni pe Sera Song, din Singapore.

În proba masculină de scrimă, Iulian Teodosiu a trecut de italianul Luca Curatoli, 15-14, și s-a calificat în optimi, unde îl va întâlni pe Enrico Berre, de asemenea reprezentant al Italiei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si