Spectaculoasă și fascinantă, Vica Blochina pare să fi găsit nu doar secretul tinereții fără bătrânețe, ci și pe cel al succesului. Fosta balerină trăiește într-o lume a luxului și opulenței, la care multe femei doar visează.

Citește și: Scandal în toată regula pe un iaht de lux. Un bărbat l-a atacat pe proprietarul unei bărci pentru că „încearcă să-i fure iubita”

În urmă cu câteva luni, Vica a luat mai multe decizii radicale: s-a operat la stomac, s-a reinventat ca aspect fizic și s-a folosit de sinceritatea ei pentru a spune lucrurilor pe nume. Așa a apărut controversatul vlog în care își expune cu nonșalanță viața, obiceiurile și gândirea. Am stat de vorbă cu Vica într-una dintre locațiile de lux preferate, unde vine adeseori pentru a filma noi episoade ale serialului online.

Elegantă, zâmbitoare și cu o încredere de invidiat, blonda nu se sfiește să își expună părerile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Vica Blochina:   „Îmi place ca viața să fie relaxată și un pic de lux, un pic mai mult.

Îmi place luxul, pentru asta muncesc.”

Blondina s-a apucat intens de YouTube

Odată cu ideea podcastului și primele episoade apărute, blonda și-a asumat imaginea de divă. Își declară în mod direct pretențiile ridicate pe care le are, dar discută deschis și pe marginea unor subiecte sensibile, pe care multe dintre femei sferesc să le abordeze

Vica Blochina:   „Atunci m-au descoperit majoritatea femeilor, publicul feminin, cu adevărat și nu am deloc mesaje de hate, pe vlogul meu, Femeia Deasupra.

Poveștile se regăsesc în poveștile pe care eu le spun.”

Misiunea vedetei nu este deloc ușoară. Dincolo de părerile împărțite ale publicului despre munca pe care o face, Vca știe că nimic pe lumea asta nu este gratis. Iar proiectul în curs necesita investiții lunare de mii de euro, ca să poată continua.

Vica Blochina:   „Implică în primul rând operatori foarte buni, nu o cameră, două camere minim, luminile, producători.”

Recunoscută pentru relațiile de dragoste pe care le-a avut cu diverși oameni potenți financiari, blonda nu regretă niciun moment că a rămas nemăritată. Altele sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru ea: independența și înfățișarea mereu impecabilă. Iar la acestea nu va renunța niciodată.

Vica Blochina:   „Sunt înnebunită între bani, iubire și cașcavaleț, să fiu frumosă și slabă. Crede-mă, mai bine mor în sărăcie, dar vreau să arăt bine, dacă nu mă simt bine eu, praful să alege.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si