Victoria Marinova îşi iubea foarte mult fetiţa, dovadă stând zecile de poze publicate pe pagina personală de facebook, în care apare împreună cu cea mică, în diferite ipostaze. Victoria Marinova a fost ucisă în localitatea bulgară Ruse. Tânăra jurnalistă în vârstă de 30 de ani a fost bătută şi violată înainte să fie omorâtă.

Trupul tinerei a fost găsit într-o zona greu accesibilă, în nişte tufişurile promenadei de lângă Dunăre.

Potrivit datelor din anchetă, tânăra ziaristă a fost strânsă de gât până la moarte. Suspectul este un tânăr bulgar care a fost reţinut de autorităţile de la Sofia şi urmează să fie dus în faţa magistraţilor pentru a-şi primi pedeapsa. 

Victoria Marinova era divorţată

Jurnaliştii bulgari spun că Victoria Marinova a fost căsătorită, până în luna februarie a acestui an, cu Svilen Maximov, un om bogat şi influent din Bulgaria.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Acesta este CEO al companiei de internet Networx Bulgaria Ltd.,

iar cei doi au divorţat la începutul anului. Nu se cunosc alte detalii despre mariajul celor doi.

"Criminalul a vorbit, până acum, cu siguranţă, cu cineva. El există, e printre noi. Rog toată populaţia să dea orice mic indiciu referitor la cine este el", a spus Plamen Stoilov, primarul oraşului Ruse.

Trupul neînsufleţit al Viktoriei Marinova a fost găsit, sâmbătă, pe malul Dunării de către un trecător.

Aceasta ar fi fost omorâtă prin asfixiere, iar unele surse indică faptul că a fost şi violată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si