Târgul Ocna experimentează o alunecare de teren, similară cu cea din 1978. Alunecarea de teren a înspăimântat locuitorii, care se tem de pagubele pe care le poate crea. În urma alunecării de teren din 1978, peste 40 de case au fost surpate.

Alunecare de teren, la Târgul Ocna

Alunecare de teren, la Târgul Ocna

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Alunecare de teren, periculoasă, în Târgul Ocna

Mai multe informații sunt oferite de Marius Apostol, corespondent Kanal D.

Alunecarea de teren s-a produs în orașul Târgul Ocna. La fața locului au ajuns imediat o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă (A.P.I.C) și un subofițer.

Potrivit unei prese locale, autoritățile locale au fost înștiințate de reprezentanții SNS ,Sucursala Salina Târgu Ocna, de apariția unui fenomen de surpare în vecinătatea Sondei 265 din cartierul Gura Slănic, str. Aprodu Purice, în intravilanul localității. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A fost formată o comisie, compusă din membrii din cadrul mai multor instituții: SGA(Sistemul de Gospodărie a Apelor), ISC(Inspectoratul de Stat de Construcții), GNM(Garda Națională de Mediu), Agenția de Mediu și Inspectoratul Județean al Situațiilor de Urgență(IGSU) Bacău.

În prezent, alunecarea de teren a ajuns la un diametru de 7-8 metri.

Citește și: VIDEO- Alerte de călătorii din cauza vremii extreme. În timp ce țările nordice se confruntă cu inundații, Spania și Portugalia sunt sufocate în caniculă și incendii.

Alunecare de teren similară cu cea din 1978

În anul 1978, în Târgul Ocna s-a declanșat o alunecare masivă de teren. Pagubele au fost imense. Peste 40 de case au fost surpate, înghițite de avalanșA provocată de puternica alunecare de teren.

Specialiștii se tem că alunecarea de teren care se întâmplă în prezent în Târgul Ocna să nu distrugă tot în jur, precum s-a întâmplat în anul 1978.

Alunecările de teren sunt considerate similare pentru că au început și evoluat, până în acest moment, în aceleași condiții.

Citește și: VIDEO- Ninge în plină vară, la Praid. A venit iarna în județul Harghita


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si