Mike si Karina au ales sa sarbatoreasca Ziua Indragostitilor intr-un mod diferit. Dupa ce au luat masa impreuna la un resort de langa Cluj_Napoca cei doi au plecat intr-o plimbare cu elicopterul ca sa admire orasul de sus. Tanara nu a banuit insa ca la mijlocul drumului va avea parte de surpriza vietii ei. Dintr-odata, elicopterul a aterizat iar Mike a scos inelul de logodna si a cerut-o in casatorie.

Cerere în căsătorie lângă elicopter. Amintiri pentru o viață

Mike a planuit totul si a fost ajutat de catre angajatii resortului.

„A fost o experienta foarte interesanta, Clujul se vede absolut superb de sus. De doua saptamani aproximativ incercam sa organizam, dar vremea nu a tinut cu noi si atunci am amanat destul de mult”, spun cei doi.

Dupa acest moment emotionant, cei doi s-au urcat din nou in elicopter si si-au continuat plimbarea. De data aceasta in calitate de logodnici.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

De Ziua Indragostitilor mai multe cupluri au ales sa experimenteze zborul cu elicopterul deasupra Clujului.

Plecarea s-a facut din curtea resortului si a inclus un pachet special de Valentines Day.

„Plimbarea de 20 de minute este pana in Cheile Turenilor daca pot admira privelistea si se vor intoarce apoi la noi in confortul resortului. Plimbarea cu elicopterul costa 1388 de lei pentru maximum trei persoane”, spune managerul resortului.

Zborurile cu elicopterul vor fi reluate si de Dragobete.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si