Lacrimi în ochi și multe emoții! De asta a avut parte în weekend prezentatorul Știrilor Kanal D, Christian Sabbagh, la împlinirea vârstei de 52 de ani! Anais, fetița lui, a pus la cale un moment artistic inedit, care l-a impresionat până la lacrimi.

Christian Sabbagh, impresionat până la lacrimi de surpriza  fetiței sale, Anais

Ajutată de profesorul instrumentist Costel Zaharia, dar și de violonistul Edy Fronea, micuța Anais i-a demonstrat tatălui cât de mare este talentul care mocnește într-o fetiță de numai 6 ani.

Jurnalistul Cristian Sabbagh a avut lacrimi în ochi încă de la primele acorduri. Micuța Anais a interpretat o melodie din repertoriul Adrianei Antoni, special aleasă pentru aniversarea tatălui. Copila și-a dorit ca prezentatorul să își aducă aminte de acest moment mult timp de acum înainte și s-a pregătit ca un adevărat star: a cântat până la capăt, fără pic de emoții și mereu cu zâmbetul pe buze. Iar pentru o așa performanță, copila s-a pregătit intens împreună cu îndrumătorii ei.
Aflată la vârsta la care alte fetițe se joacă cu păpușile și se visează prințese, Anais știe foarte bine care îi este drumul în viață.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: La mulți ani, Christian Sabbagh! Anais, fiica jurnalistului, dedicație la numai 6 ani

Pentru că talentul la pian și l-a demonstrat deja, copila și-a dorit să încerce și altceva, așa că părinții au înscris-o la cursuri de canto, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Fiica lui Christian Sabbagh a făcut primul pas pe piața muzicală și are o piesă la care a filmat deja un videoclip.

Totul, cu susținerea necondiționată a părinților ei.
Christian Sabbagh și-a serbat anul acesta aniversarea într-un cadru restrâns. Jurnalistul a petrecut alături de familie și de câțiva prieteni foarte apropiați, iar punctul culminant al petrecerii a fost, fără îndoială, surpriza pregătită de fetița lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si