„Moda vestimentației la animalele de companie nu se rezumă doar la pisici și căini. Internetul este din ce în ce mai asaltat de pasări, broaște țestoase sau porcușori de Guineea care fac parada modei în diverse ținute. Iată cum se îmbracă starurile din online”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Animale de companie îmbrăcate la modă

Când vine vorba de modă, papagalii par să fie printre clienții care își doresc să fie în pas cu tendințele. Bubba, în vârstă de 3 ani, este exemplul viu că nu contează înălțimea ci contează...

moda. Simpaticul înaripat este un papagal din rasa Macaw, care are o garderobă bogată. De la ținute elegante și până la hanorace amuzante, Bubba este cu adevărat o pasăre la modă.
Și nu este singurul papagal care iubește moda. Harry, un exemplar Eclectus și stăpâna lui sunt mândri să ale arate internauților cele mai simple moduri prin care se pot îmbracă diverse ținute.

Citește și: VIDEO- Animale de companie... mai deosebite. Vizitatorii au putut să admire prietenii necuvântori într-o expoziție deschisă la Iași

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rămânem tot la înaripate, dar schimbăm specia și vedem că nici găinile nu se dau în lături de la vestimentații în ton cu moda. Sage și Onion sunt două norocoase care au parte de un răsfăț absolut din partea stăpânei lor.

Cele doua găini sunt îmbrăcate în ținute care mai de care mai colorate, amuzante sau extravagante. Și le place la nebunie să fie în centrul atenției, la fel ca și altor animale de companie care fac deliciul internetului, precum țestoase sau porcușori de Guineea.
Moda animalelor ia amploare tot mai mare, iar stăpânii lor sunt încântați să le imortalizeze în ținute creative și amuzante, care să le scoată din anonimat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si