Noul showroom Bellona, situat pe Soseaua Bucuresti- Ploiesti nr. 166 in comuna Snagov, este mult mai spatios decat cel precedent, din Otopeni!

Aici, clientii gasesc modele de mobilier si decoratiuni care acopera toata gama: de la clasic, la modern si neo-clasic.

Legaturile economice romano turce sunt din ce in ce mai importante, investitorii turci fiind din ce in ce mai prezenti pe piata din Romania.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

MUSTAFA KARAMEMIS, GENERAL MANAGER BELLONA: In lume avem 650 de magazine, dar doar deocamdata unul in Romania. Va exista un flux mare de angajari, inca nu putem estima o cifra exacta. Dar investitiile noastre sunt in Romania si a ajuta econonima tarii dumneavoastra.

La ora actulala, in tara noastra sunt aproximativ 15.000 de companii turcesti cu investitii de peste 6 miliarde de euro in tara noastra.

EVREN GUNER, CONSILIER LA AMBASADA TURCIEI: Suntem mandri de aceste cifre, pentru ca s-au creat locuri de munca.

Poate informatiile nu sunt chiar atat de exacte, dar conform estimarilor, 1 din 15 angajati din Romania lucreaza pentru companii turcesti.

Iar investitiile continua in fiecare an.

OKAN ADLI- GENERAL MANAGER BELLONA ROMANIA: Este o bucurie pentru mine si pentru prietenii mei si colegii mei. De acum, casele romanilor or sa fie mai frumoase cu Bellona. Chiar avem niste produse foarte interesante.

Antreprenorii turci isi doresc ca sa aduca nivelul schimburilor comerciale bilaterale la pragul de 10 miliarde de euro,obiectiv care ar putea fi realizabil cat de curand.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si