„Scenele șocante care au dus la moartea unui om în pensiunea din Padina au fost filmate. În timp ce victima zăcea înjunghiată pe un scaun, cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia au continuat atacul. Mai mulți bărbați, martori la tragedie, au încercat din răsputeri să-i oprească și să-i scoată afară din local. Unul dintre indivizi flutura amenințător cuțitul plin de sânge, spre disperarea celor din jur. Atenție sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Primele imagini cu scenele șocante din momentul crimei de la Padina

Sunt scenele șocante filmate în pensiunea din Padina, la scurt timp după ce Sorin Anghel fusese înjunghiat și agoniza pe un scaun din spatele barului, unde a fost dus probabil să fie ferit din calea agresorilor. Lângă el, în picioare, îl vedem Laurențiu Marin, zis Solomon, cu un cuțit în mână pătat de sânge și gata parcă să atace din nou.
Un bărbat îl ține cu toată puterea să nu se năpustească iar asupra victimei. Alți martori la oroare îi țin pe ceilalți doi frați puși pe scandal, Armando și Luis.
În cele din urmă, spiritele par să se mai potolească.

Citește și: Descoperirea șocantă făcută de un agricultor, pe un câmp din Timiș. Poliţiştii s-au deplasat de urgență la fața locului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După ce fiii Sidoniei au fost scoși din încăpere, cineva l-a ajutat pe Sorin Anghel să se ridice de pe scaun și l-a dus afară.
În parcarea pensiunii avea să-și dea ultima suflare, după cum au stabilit anchetatorii. Legiștii au scris în raportul medico-legal că victima avea patru lovituri de cuțit la cap și două în spate. Mama celor trei agresori susținea sus și tare că fiii ei doar s-au apărat.


Doar că, cei trei au fugit de la locul tragediei până să ajungă Poliția și au fost prinși pe drum spre București. Ei sunt acum în arest preventiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si