„Un bărbat din Buzău a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a abandonat 5 pui de câine. El este acuzat de infracţiunea de rănire sau schingiuire a animalelor. Cum a fost depistat și ce s-a întâmplat cu animalele ne spune colega mea, Silvia Cseh. Bună seara, Silvia”, a tarnsmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Bărbat din Buzău reținut pentru abandonarea a 5 căței

„Bun găsit,
Bărbatul de 46 de ani a fost văzut de o persoană când a lăsat câinii pe stradă. După ce a sunat la 112, martorul a luat cățelușii la domiciliul său, ca să-i îngrijească. Când au intrat pe fir, poliţiştii de la Protecţia Animalelor au aflat că puii în vârstă de numai patru zile aparţineau unei căţele pe care bărbatul o are în curte alături de alți cinci cățeluși. Deoarece puii erau mici și depindeau în totalitate de mamă, poliţiştii au deschis dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor. Totodată, oamenii legii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de individul care ar fi abandonat căţeii. Aceștia au fost luaţi împreună cu mama şi cu ceilalţi cinci pui şi au fost plasaţi cu toţii într-un adăpost”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Tornade devastatoare în Statele Unite ale Americii. Furia naturii a luat vieți omenești

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si