„Astăzi avem în vigoare cod portocaliu de caniculă, în sud estul Olteniei, sudul și estul Munteniei și în partea continentală a Dobrogei. În aceste zone maximele vor atinge 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. Foarte cald va fi până mâine și în cea mai mare parte a Moldovei, nordul Olteniei și al Munteniei, sud vestul Transilvaniei, sudul Banatului și pe litoral, unde avem cod galben de caniculă valabil până mâine dimineață.

În restul țării, meteorologii spun că vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. La noapte cerul va fi variabil, cu înorări temporare și pe alocuri averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, mai ales în primele ore ale nopții, în special în Moldova, iar spre dimineață și în Banat, Crișana, posibil și în nord vestul Olteniei. Izolat, cantitățile de apă ar putea depăși 15 litri pe metru pătrat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade”, a transmis Anca Ciota.

Citește și: VIDEO Urmează maxime de 40 de grade! Când spun meteorologii că se va răcori?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si