Complexul rezidențial este primul de acest fel care se construiește în țara noastră. Resortul este situat în comuna Niculești, din județul Dâmbovița, la doar treizeci de kilometri de Capitală, într-o zonă înconjurată de păduri și lacuri naturale. Ansamblul rezidențial cuprinde o sută șaptezeci de vile și peste o sută de apartamente, toate cu vedere spre terenul de golf.

Parc de golf lângă Capitală

"- Aici este living și în zona asta este o cameră matrimonială, de dormitor

- Cu o priveliște foarte frumoasă, am remarcat.

- Da, o priveliște este direct la golf, de aici se poate vedea direct teren de golf. Total este 3 dormitor, în tipul asta, și living, bucătăria. Acum am văzut matrimonialul și o să vă arătăm și celelalte două dormitoare"

Citește și: Parcul din București cu cele mai bune recenzii pe Google: ”Ador acest parc! Este locul unde îmi încarc bateriile, indiferent de anotimp”

Rezidenții complexului dezvoltat de un investitor turc vor avea la dispoziție facilități menite să îi facă să se simtă ca într-o vacanță continuă. Restaurante, baruri, sală de evenimente, magazine, piscine, terenuri de sport, locuri de joacă, dar și un hotel pentru turiști.

La evenimentul de prezentare al primei vile, a participat și ambasadorul Turciei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Complexul se întinde pe șaptezeci și două de hectare, iar potențialul turistic a fost remarcat și de autorități.

"Interesele au fost comune ale investitorului, dar și ale comunității, pentru a aduce investitori. Aducerea investitorilor în localitate înseamnă venituri la bugetul local și nu numai acest teren va fi introdus într-un circuit internațional și sigur aici vor veni oameni cu potențial"

Cât despre terenul de golf acesta este realizat la cele mai înalte standarde aici urmând să se desfășoare și competiții.

"Șapte locuri avem în teren, terenul este un teren profesional și are optsprezece găuri. Am început anul trecut în septembrie să construim, acuma suntem aproape. O lună, o lună jumate terminăm tot terenul"

Între pasionații de golf care abia așteaptă să joace pe noul teren de lângă București, fostul premier, Victor Ponta

"Sunt foarte pasionat de sport și dacă am îmbătrânit și nu mai pot să joc baschet sau fotbal, am trecut la un sport așa, mai de oameni maturi"

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Joc de vreo zece ani de zile și de abia aștept să joc. Sper la anul pe vremea asta să fie totul ok"

"Eu sunt jucător de golf ca oricare prieteni de ai mei care au cumpărat case de aici, mă bucur pentru noi jucători de golf și pentru România să știi că eram singura capitala din Europa, care nu aveam terenuri de golf în jurul Capitalei"

Proiectul implică o investiție totală de peste 60 de milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si