„Bună seara, doamnelor și domnilor! Sunt Claudia Costandiș, iar în această seară vă invit să facem o plimbare pe un lac din apropiere de București. Nu vorbim despre orice plimbare, ci vom admira nuferii din caiace. Haideți cu mine să vedeți ce v-am pregătit”, a spus Claudia Costandiș.

Plimbare cu caiacul

Plimbare cu caiacul

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Constandiș. Ce poate fi văzut în „oaza” de lângă București?

Natura este în toată frumusețea ei

Locația se află la Snagov. Ghidul spune că lacul este într-o zonă protejată, astfel varietatea nuferilor este una foarte mare. Precizează, de asemenea, că este un loc potrivit pentru toate vârstele.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

De asemenea, locația este una care permite accesul cu animalele. Există și stand-up paddle, care permite celor interesați să facă o plimbare pe lac alături de patruped. Atenție, ghidul specifică faptul că această formă de navigare pe lac este una mai solicitantă din punct de vedere fizic.

Apa din această locație este testată anual. Oamenii din această zonă își propun, de asemenea, să promoveze și natura.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Costandiș. Unde se pot mânca cele mai bune înghețate din București?

Care sunt prețurile

Înainte de plimbare se face un instructaj în care oamenii sunt învățați ce trebuie să facă în momentul în care se află pe lac și care sunt normele de siguranță.

Personalul este instruit pentru a interveni în caz că este nevoie. Unul dintre cei mai mici oameni care a fost într-un caiac a fost un copil de doi ani, care a și adormit în timpul plimbării.

Prețurile încep de la 30 de lei pe o oră pentru un caiac de o persoană sau un stand-up paddle, continuând cu 35 de lei pentru caiacele duble și la 40 pentru ambarcațiunile de trei persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si