Preţurile locuințelor au explodat în ultimul an, dar mai există și variante la preț de chilipir. Cum arată o garsonieră din București care costă doar 10 mii de euro, ne spune colega mea Ellvira Costache! Bună dimineaţa, Ellvira! Te ascultăm!, a transmis Simona Pătruleasa.

Cea mai ieftină locuință din București

Bună dimineața, Simona! Bun găsit tuturor!

Așa este, vorbim despre o garsonieră la un preț chiar mai mic de 10 mii de euro, mai exact la 9.500

de euro. Locuința este situată la parterul unui bloc cu 4 etaje, are o suprafață de 16 metri pătrați și este situată în cartierul Ferentari.

Are într-adevăr nevoie de ceva renovări dacă ținem cont de faptul că ușile sunt vechi, iar gresia și faianța la fel, dar, un designer de interior ar putea face minuni chiar dacă spațiul mic reprezintă o adevărată provocare.
Garsoniera face parte dintr un bloc construit în anul 1972 și se află la 2 minute de mers pe jos de stațiile de autobuz. Și la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Eroii Revoluției.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit anunțului garsoniera deține cadastru, intabulare, dar și certificat energetic. Garsoniere accesibile, dar în jur de 30 de mii de euro se găsesc și în prelungirea Ghencea, dar și în Rahova, a transmis Ellvira Costache.

Citește și: VIDEO- Ninsoarea din Capitală i-a prins pe mulți bucureșteni fără căldură în case. Locuitorii au ajuns la disperare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si