Au cariere impresionante, se bucură de admirația a mii de oameni și mereu sunt în lumina reflectoarelor. Ele sunt femeile de succes ale Romaniei,cele care au realizat schimbări radicale în mai multe domenii. Natura lor excepțională și forța de care dau dovadă, a fost recunoscută oficial în cadrul unei gale.

Cine sunt vedetele celebrate în cadrul galei?

Le știm cu toții din viața publică sau de pe micile ecrane.

Sunt mereu aranjate, puse la punct și întotdeauna pregătite cu replicile potrivite. Aproape nimic nu le poate lua prin surprindere. Nici chiar succesul, pentru care muncesc intens și fără întreruperi.

Întrebate ce reprezintă pentru ele cheia succesului, celebritățile au răspuns asemănător.

Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj este de părere că, doar prin muncă se ajunge în punctul dorit; „Muncă, muncă, sacrificii pe măsură, ambiție, determinare, voință. Ca președinte al Federației Române de Canotaj, am spus-o și o spun așa cu o mare mândrie, sunt cel mai fericit președinte. Suntem pentru al șaselea an consecutiv pe primul loc în topul federațiilor sportive naționale”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Citește și: Doliu pe scena folclorului românesc. A murit directorul Ansamblului Busuiocul

Cum este definit succesul din partea celebrelor femei?

„Perseverență, muncă în primul rând în orice domeniu de activitate. Munca este cea care îți aduce succes”, sunt vorbele artistei de muzică populară, Brândușa Covalciuc Ciobanu.

Elena Merișoreanu, o altă artistă îndrăgită de muzică populară vine cu o completare: „Există trei reguli foarte importante în viață: să te iubească Dumnezeu, publicul și voi, media, că fără astea nu existăm”.

Citește și: Cântăreața Ileana Ciuculete ar putea fi dezgropată după șapte ani de la deces. Fiul artistei a dezvăluit motivul

Porturile populare- bijuteriile care le fac pe artiste să strălucească

Artistele de muzică populară s-au făcut remarcate dintotdeauna prin stilul vestimentar tradițional, care scoate în evidență frumosul fiecărei regiuni. Portul tradițional este complex și alcătuit din diferite culori.

Elena Merișoreanu, de loc din Ardeal detaliază pe scurt cromatica portului său: „Costumul meu tradițional din Ardeal, simplu, cu alb și negru și foarte puțin marcat cu galben”.

Nici artista Elisabeta Turcu nu se dă în lături de la tradiție: „Eu vin din zona Argeșului, Muscelului și mi-am pus un costum de sărbătoare, cu tricolorul la brâu și cu nelipsita maramă”.

Citește și: Doliu în lumea muzicii populare: Ionel Lazăr s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si