„Inițial s-a vorbit de două persoane dispărute în mare, apoi unul dintre martori a declarat că ar fi văzut trei victime. Salvatorii au început operațiunile de căutare ieri după-amiază și au cerut inclusiv sprijin aerian. Un elicopter SMURD a survolat marea mai mult timp. După patru ore, la lăsarea întunericului, operațiunile au fost suspendate”, a transmis Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Căutări disperate în mare. Mai multe persoane ar fi dispărut

„La ora 8 și 15 minute, scafandrii au revenit aici, pe plajă pentru a relua operațiunea complexă. La această acțiune de căutare-salvare participă 29 de scafandri din zece județe”, a transmis Raluca Sevastru.

Citește și: VIDEO- Alertă în Mamaia! Două persoane sunt căutate după ce au intrat în apă și nu au mai ieșit

Întâmplarea a făcut ca acești salvatori să fie prezenți la Constanța, la un antrenament anual.

„Verificăm toată zona, deocamdată nu se confirmă în zona unde am căutat până-n prezent și urmează să continuăm căutările. Nu se confirmă ceea ce martorii au văzut aseară”, a explicat Marian Ciulei, Centrul de Scafandri ISU Dobrogea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Tânăr de 16 ani, mort într-un accident de muncă. Acesta muncea la tăiat lemne, în Germania

Scafandrii și salvamarii caută neîncetat persoanele posibil dispărute în mare

Căutările se efectuează la o distanță de 150 de metri față de mal, pe o lungime de aproximativ 400 de metri.

Citește și: O femeie dispărută de acasă a fost găsită moartă în anexa unei biserici din Bihor. Fata ei o căuta cu disperare: „Aceasta este mama mea”

Salvatorii au luat în calcul mai multe ipoteze: fie victimele au fost purtate de curenți spre sudul stațiunii, fie au ieșit prin altă zonă a plajei, iar martorul nu i-a văzut.

„Aici avem doi metri și jumătate-trei metri. Aici avem un metru și jumătate. Căutarea se face în zig-zag! Eliminăm posibilitatea a de a fi în aceste șanțuri”.

Citește și: Cum a fost găsită Maria, studenta la Litere? Mesajul postat de tânăra de 20 de ani, după ce a fost localizată în Republica Moldova

Există însă șanse ca totul să fie o alarmă falsă. Vara se primesc zeci de apeluri care nu se confirmă. Dar salvatorii nu-și permit să ezite și folosesc toate resursele disponibile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si